» » White Collar

White Collar S04E01 (2012)

Agent FBI-ja Peter Burke i vješti prevarant, krivotvoritelj i lopov Neal Caffrey godinama su se igrali mačke i miša sve dok jednog dana Burke nije ulovio Caffreyja i strpao ga u zatvor na četiri godine. Samo nekoliko mjeseci prije isteka kazne Caffrey bježi iz zatvora kako bi pronašao svoju bivšu djevojku Kate. Burke ga opet ulovi, no ovaj put mu ponudi izbor: vraćanje u zatvor ili pomaganje FBI-ju u hvatanju kriminalaca...
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
sesil12   (2019-11-26 9:08 AM) [Sadrzaj]
HVALA..razumem nego sam na pola pa sam luda malo ;) %) ruza

0   Spam
sesil12   (2019-11-25 1:03 PM) [Sadrzaj]
Izvinite zban da su pali serveri ali me interesuje kad cete popraviti white collar ...ima je na ww.123movies.la ali nema prevod
punooo hvala

0  
Nutella92   (2019-11-26 0:12 AM) [Sadrzaj]
Popravice se, ali kad dodje na red. Ne mozemo preskakati sa jedne na drugu seriju i cele uzimati da popravljamo odjednom jer mnogo je serija, mnogo korisnika, a malo administracije.
Mozete prijavljivati po 5 linkova u temu "Prijavi neispravan sadrzaj" koja se nalazi ispod svakog video plejera i mi cemo sredjivati, i onda kad pogledate , opet po pet i tako i vi odrzavate kontinuitet gledanja i nama pomazete. Ali komentari nisu za prijave :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|