» » Zoo

Zoo S02E01-02 (2016)

Šta bi se desilo kada bi se jednog dana životinje ove planete okrenule protiv ljudi?! Nasilni napada životinja preplavili su planetu Zemlju. Pošto su napadi postali sve češći i nasilniji, Džekson Oz (James Walk), mladi naučnik i zoolog, mora brzo da otkrije misteriju pandemije pre nego što ljudima ponestane mesta za skrivanje od životinja.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
AnchicaiSalence   (2016-08-05 9:41 AM)
Uvazaavaam svaki stav. U razlicitosti je bogatstvo. Nama se serija jako dopaala. Dinaamina je i bogata sadrzajem. Nosi fenomenaalnu poruku. Iako verujem da oni koji treba da je cuju, nece je cuti, taman im se svirala kao serenada "na uvce". Mi naavijaamo za zivotinje!!!! :D

+1   Spam
maculjak   (2016-08-02 8:21 AM)
Odlična serija!

-4   Spam
TIGERVR   (2016-07-30 6:27 AM)
I pored ocajne prve sezone, rekoh da odgledam bar prvu epizodu drugog serijala. Znate ono, mozda se poprave u drugom serijalu. Odgledao sam prvih 5 minuta, dovoljno sam video! Ocekivani nastavak. Zali Boze utrosenog novca za snimanje ovog smeca od serije!

-4   Spam
TIGERVR   (2016-07-30 6:13 AM)
Kada sam odgledao prvi serijal jedino cega sam se plasio to je da ce neko doci na ideju da nastavi sa jos nekim serijalom ovu glupost od serije. Strahovi su se obistinili :)
Mislim da neke serije ne zasluzuju nastavke. Ovo je jedna od njih.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|