» » Avanture, Komedije, Akcija

Around the World in 80 Days (2004)

Ekscentrični engleski pronalazač i avanturista Fileas Fog (Steve Coogan), koga društvo ne shvata ozbiljno i njegove tvrdnje često odbacuje kao neosnovane, jednog dana sklopiće opkladu sa lukavim lordom Kelvinom (Jim Broadbent), upravnikom Kraljevske akademije nauka, tvrdeći da može da obiđe svet za 80 dana, i to koristeći različita prevozna sredstva kao što su brodovi, vozovi, baloni, slonovi i sl. U realizaciji te zamisli, na koju celi London gleda sa podsmehom, pridružuju mu se fatalna Monik (Cecile de France) i kineski lopov Paspartu (Jackie Chan), kome je ova situacija bila idealna za bekstvo pošto je ukrao vrednu Budinu figuru od žada. Tokom putovanja Paspartu koristi svoje fantastično poznavanje borilačkih veština da bi odbranio Foga od mnogih opasnosti
Njihova najveća pretnja je detektiv koji ih prati, jer pošto su Fog i Paspartu napustili London, opljačkana je glavna banka u Londonu. Fog je optužen da mu je ideja za put oko sveta u stvari paravan za bekstvo. Njihovo putovanje iz Londona i natrag uključuje stajanja u Parizu, Turskoj, Indiji, Kini i Sjedinjenim Američkim Državama.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Jabucanac   (2017-11-06 4:53 PM)
Odlican film,i knjiga je dobra.

0   Spam
dehs   (2013-06-30 6:02 PM)
zbunjen

0   Spam
Smipe   (2013-03-11 5:25 PM)
kao

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|