» » Drama, Triler, Akcija

Training Day (2001)

Mladi idealist Jake Hoyt (Ethan Hawke) želi postati agent za narkotike policije Los Angelesa, te sprečiti dilere da neometano prodaju drogu na ulicama, ali to će mu za rukom izgleda poći vrlo teško jer 24 sata svoje obuke mora provesti s agentom Alonzom Harrisom (Denzel Washington). Harris je veteran, u Odelu za narkotike već više od decenije, a njegove su metode, blago rečeno, tokom vremena postale upitne, ako već ne i otvoreno korumpirane. Kako dan prolazi, Hoyt tim metodama svedoči iz prve ruke, dok ga do ludila dovodi razmišljanje o tome ko je u celoj priči pravi krivac i gde se to tačno kriju odgovori.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
lokafi   (2018-05-30 6:34 PM) [Sadrzaj]
Odlicna gluma,akcija,sve za 5!!!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|