» » Avanture, Komedije, Animinirani, 2015

The Peanuts Movie (2015)

IMDb rating
Nove avanture vesele skupine Peanuts koju čine Charlie i Sally Brown, pas Snoopy, Lucy i Linus van Pelt, ptičica Woodstock, Franklin te Peppermint Patty. Strip Peanuts izlazio je svakodnevno od prvog dana do 13.2.2000. godine i smatra se jednim od najpopularnijih i najutjecajnijih u povijesti stripova. Tijekom najveće 'slave' strip je objavljivalo čak 2600 novina i čitalo ga je oko 355 milijuna ljudi u 75 država svijeta te je bio preveden na 21 jezik. Lik Charlieja Browna prvi put se pojavio 1947. godine u stripu Li'l Folks, 3 godine prije pojavljivanja ekipe i zasebne serije stripova Peanuts. Charles M. Schulz 2.10.1950. godine objavio je prvi Peanuts strip, a ostalo je povijest. Charlie Brown najpoznatiji lik iz spomenute ekipe i smatra se glavnim likom. Likovi mu se obično obraćaju punim imenom i prezimenom, osim Peppermint Patty koja ga zove 'Chuck' i Marcie koja ga zove 'Charles'. Poznat je i po svojoj uzrečici "good grief". Charlie Brown i pas Snoopy, vjerojatno drugi najdraži lik u stripu, nalaze se na osmom mjestu TV Guide liste 50 Najboljih crtanih likova svih vremena.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|