» » Animinirani, Fantazija, 2016, Anime Filmovi, Avanture

Yu-Gi-Oh!: The Dark Side of Dimensions (2016)

Vreme radnje filma je podešeno šest meseci nakon događaja iz originalne Yu-Gi-Oh! mange, Jugi Moto i njegovi prijatelji pohađaju poslednju godinu svoje srednje škole, i razgovaraju o tome šta će raditi u budućnosti. U međuvremenu, Seto Kaiba zahteva iskopovanje rasklopljene Hiljadugodišnje Zagonetke iz ruševina Hiljadugodišnje odaje. Ovaj predmet je prethodno sadržao dušu njegovog rivala, Atema, za kog se nada da će ga oživeti kako bi se borili u dvoboju, te tako rezultat rešili jednom i za svagda. Iskopovanje se prekida od strane misterioznog čoveka, koji se suočava sa Kaibom u igri dvoboja čudovišta, te krade dva dela zagonetke. Koji je zapravo njegov skriveni motiv? Ulozi nikada nisu bili veći; Rivalstvo nikada nije bilo tako žestoko; Rizik nikada nije bio toliko velik.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0  
Marko   (2017-06-19 11:44 AM)
Gledao sam crtani na Tv - u i bilo je jace od mene, morao sam da pogledam. Cekao sam da izadje Egzodija, kako se god zove ono cudo od 5 karata, ali nista. :D Super crtac.

+1   Spam
ZIX   (2017-06-17 11:05 AM)
Mnogo sjajan film i animacjia je predobra veoma su napredovali Japanci u izradi prikazivanja čudovišta u samim animeima sve pohvale tooo! :D

+1   Spam
JOXXza5   (2017-06-17 2:09 AM)
Jednostavno sam morao da pogledam :D 
Vrati me 10 godina u proslost :p
Odlican film da

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|