» » Komedije, Fantazija

Scary Movie 2 (2001)

Djevojka Megan Voorhees (Natasha Lyonne) je opsjednuta demonom pa ga dvojica svećenika moraju istjerati. Kada ne uspiju, počnu se događati strašne stvari; između ostalog - sve troje povraća jedno na drugo juhu od graška. Preživjeli iz prvog Mrak filma, Cindy Campbell (Anna Faris), Ray (Shawn Wayans), narkodiler Shorty (Marlon Wayans) i njegova sestra Brenda (Regina Hall) studiraju pokušavajući zaboraviti nezgode koje su se dogodile prošlogodišnje Noći vještica. Sa svojim profesorom i njegovim paraliziranim asistentom provode istraživanje u Paklenoj kući gdje se obavljao egzorcizam, a kamufliraju ga kao istraživanje o poremećajima spavanja. No kuća ima skrivene tajne i studenti ih moraju otkriti ma kako odvratne bile.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Damir621   (2013-08-14 1:01 PM)
xd

0   Spam
ubavic7   (2013-06-11 0:07 AM)
:D

+1   Spam
vojvodinac22   (2013-05-29 4:28 PM)
dobar

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|