IMDb rating
U tihom naselju izmišljenog grada Moorehigh 1957. godine, prost porodični lekar po imenu Dr. Rendell izgledao je kao fin čovek, ali postojao je jedan problem: njegovi pacijenti počeli su da nestaju. Nakon istrage, građani su saznali da su on i njegov sin, Evan, Jr. (po nadimku "Dr. Giggles", tj. Dr. Kikotanje, zbog svog skaradnog smeha), čupali srca pacijenata u očajnom pokušaju da ožive doktorovu mrtvu ženu. Građani su odmah otrovali Dr. Rendell-a, ali je njegov sin, Evan, nestao. 35 godina kasnije, sada već odrastao, Evan beži iz ludnice i vraća se u Moorehigh ne bi li se osvetio...
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
DoomGuy   (2020-01-19 1:54 PM)
Film je dobar.glumci dobri.ali šteta je što su po onome što sam pogledao večinu budžeta spiskali na cgi.jer bi ovaj film potencijal za biti nešto.onaj tko voli slasher filmove odličan je za jednom pogledat i ništa više.

0   Spam
silversurfers   (2017-01-11 11:43 PM)
na osnovu ova dva komentar srednja ocena za ovaj film je 5/10 a po mom misljenju i jeste ta ocena za ovaj film

0   Spam
ml1393   (2013-04-08 3:42 AM)
Klasičan niskobuđetni film sa predvidljivom radnjom i završetkom.Ocjena 3/10.

0   Spam
kalimero70   (2012-12-18 11:41 PM)
dobar film 7/10

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|