» » Komedije, Strani Filmovi

Acceptance (2009)

IMDb rating
Odredište Taylor Rockefeller (Mae Whitman) je fakultet Yates koji se trenutačno nalazi ispod 50. mjesta na ljestvici najboljih fakulteta, no to je i njezin rezervni izbor fakulteta. Ona je plavokosa otpadnica i maturantica koja se prijavljuje na fakultet te se pokušava nositi s rastavom svojih roditelja. Želi se maknuti od manijakalnih i ludih društvenih ambicija njezine majke Nine (Joan Cusack). Nina misli da je Yates noćna mora i sramota za obitelj Rockefeller; iako je jedina veza s poznatim Rockefellerima nasljedna sklonost androginoj alopeciji Graceina muža Wilsona (Mark Moses). Kada Wilson, Taylorin jedini oslonac zdravog razuma, spakira stvari i ode, Taylor ostaje sama dok njezina ljubav iz djetinjstva Harry, koji će na Harvard, i najbolja prijateljica Maya željno iščekuju odgovor na njihove prijave koji sadrži sve njihove nade i snove. I dok se u javnosti vodi politička bitka na polju procesa prijave, kod kuće se vodi privatni rat, a Taylor uči važnu lekciju kako nema tajne formule uspjeha i da je prihvaćanje od strane drugih samo dio igre.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|