» » Drama, Strani Filmovi, 2018

Acquainted (2018)

IMDb rating
Stari poznanici, Ema i Dru, sreću se u kafiću prvi put posle srednje škole. Iako su svesni privlačnosti koju osećaju jedno prema drugom, oboje su u predanim vezama. Dru je upravo kupio kuću sa dugogodišnjom devojkom Kler, a Emin dečko Aleks se priprema za studiranje u inostranstvu. Naizgled ležerne poruke prerastaju u tajne susrete s mogućnošću da postanu i nešto više, ali zbog slučajnog susreta stalno se pitaju šta bi bilo kad bi bilo. Dok Emini prijatelji, Čeri i Alana, pomažu Emi da odredi prioritete u životu, Druov prijatelj Alan mu pruža preko potreban pogled na svet. Dru i Ema se pitaju da li je ljubav koju poznaju bolja od one koja bi mogla da se rodi.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|