» » Drama, Strani Filmovi, 2019

American Son (2019)

IMDb rating
Rastavljeni bračni par se udružuje u policijskoj stanici u Floridi da pomogne da se pronađe njihov nestali sin.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
TIGERVR   (2019-12-06 0:00 AM)
Meni bio malo dosadan. Mnogo razgovora sve u jednoj sobi sa cetiri glumca. Da je pozorisna predstava u pitanju verovatno bi mi bio
interesantniji.

+2   Spam
lokafi   (2019-12-01 2:52 PM)
Ja stvarno ne znam sta bi vam rekla,dali je dobar ili loš.To je jedna jako duga i opširna tema koju svatko gleda iz svog ugla. Policajac koji je crn ali ipak daje do znanja crnoj majci da je on glavni jer ima značku,na jakni ima bedž protiv raka dojke šta ga opet čini osječajnim,tata koji brine i voli sina ali mu se nameće krivica,mama koja je opsjednuta sa svojim sinom i sa time da će mu se nešto desiti jer je crn. Kraj sam odmah predpostavila da je takav a gluma mame je malo pretjerana.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|