IMDb rating
Jedne veceri, kod štanda za hot-dog u finskoj Laponiji, upoznaju se Iranac Darijan i Aurora, mlada žena koja voli zabavu i ima fobiju od stalne veze. Darijan je iznenada pita da se uda za njega. On mora da se oženi Finkinjom da bi dobio azil za sebe i svoju cerku. Aurora ga odbije, jer naporno radi kao kozmeticarka i planira da se preseli u Norvešku, daleko od lošeg života. Medutim, kada upozna njegovu cerku, Aurora pristane da mu pomogne. Dok Aurora upoznaje brojne žene sa Darijanom, njih dvoje se zbližavaju. Kada se pojavi savršena kandidatkinja za suprugu, Darijan i Aurora se nadu pred teškom odlukom: da li da se pretvaraju da su srecni ili da konacno prestanu da beže.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|