IMDb rating
"Tiho mesto" zahteva od ljudi da ne naprave ni zvuk. U "Kavezu za ptice" stalno moraju da žmure. U "Budni" (Awake) niko više ne može da spava. Netfliks ima novi postapokaliptični triler koji deluje kao mešavina pomenutih filmova, ali i "Childern of Men" i "The Last of Us" video igrica. Nakon što misteriozni događaj uništi svu mogućnost da se proizvede struja, ugasi svu elektroniku i na neki način liši ljude mogućnosti da zaspe, svima je jasno - nastaje haos. Jedina nada možda leži u devojčici koja i dalje može da "uhvati malo sna". U centru priče su Džil (Đina Rodrigez iz "Devica Džejn") i njeno dvoje dece, za čiju se bezbednost ova majka bori. Njena ćerka jedino je ljudsko biće koje i dalje može da spava.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Americanwoman   (2021-06-11 3:57 AM) [Sadrzaj]
Ma nista ugasila ga negledljivo i nezanimljivo mi je bilo

+1   Spam
lokafi   (2021-06-10 4:28 PM) [Sadrzaj]
OK je film. Meni je bio zanimljiv

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|