» » Drama, Strani Filmovi, 2019

Azul el mar Aka An Ocean Blue (2019)

IMDb rating
Lola je savršena supruga i majka. Na ljetnim praznicima u Mar del Plati, Lola treba nešto promijeniti, ali njezina obitelj želi da sve ostane kao i obično. More se uzburkava i dolazi oluja. Lolu potresa unutarnja oluja. Treba joj promjena, ali njezina obitelj želi da sve ostane kako jest. U braku je 15 godina i ima četvero djece: Ceciliju, Alejandra, Belena i Santija. Plan je dati si posljednju priliku da isprave stvari i uživaju u ljetnim praznicima s obitelji u Mar del Plati. Dok oni uživaju u sunčanim danima i šetnjama, čini se da Lola nije zadovoljna. Iza radosti krije se duboka tuga. Vrijeme postaje subjektivno, a stvarnost se počinje zamućivati. Lola se želi rastati. Ovo putovanje više nema smisla. Sretni dani su prošli. To je kraj. To je novi početak.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Americanwoman   (2023-01-21 1:36 AM) [Sadrzaj]
Prelijep

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|