IMDb rating
Roni i Vikram su braća koja imaju neraskidivu vezu. Njihova avantura započinje kada određeni preokret u događajima odvede Vikrama na putovanje. Na ovom putovanju, Vikram biva kidnapovan. Videvši da je njegov brat prebijen i kidnapovan, Roni će učiniti sve što je potrebno kako bi uništio bilo koga i bilo šta što ometa Vikramovu sigurnost. Roni kreće u bedem uništenja kako bi video svog brata na sigurnom, čak i ako to znači da će sam morati da se suprotstavi čitavoj zemlji.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Padmavat   (2020-05-16 10:11 PM) [Sadrzaj]
Tiger samo zna borilačke i da igra, a da glumi niđe veze. Niske ocene su razumljive. Mnogo materijala bez potrebe. Ceo film je mogao da se spakuje u sat i četrdeset minuta bez sve te patetike i nepotrebne radnje. Kad prestanu da gube vreme na suvišne detalje koji baš ništa filmu ne doprinose postaće gledljiviji i onima koji ih preskaču.

0  
contritum   (2020-05-11 0:53 AM) [Sadrzaj]
Dobar i može da se pogleda, ne kapiram nisku ocenu i previše negativne priče oko ovog filma. Jeste da ne može prići prvom i drugom delu ali opet ima neku svoju priču i draž. Od mene preporuka! da Zanimljivo što su veći deo filma snimili baš na prostoru Srbije.

+1   Spam
TIGERVR   (2020-05-11 0:48 AM) [Sadrzaj]
Film odlicno uradjen. Jedina mana sto je bilo preterivanja na kraju u stilu Bate Zivojinovica!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|