» » Komedije, Drama, Strani Filmovi, 2016

Bad Santa 2 (2016)

IMDb rating
Nastavak kultne komedije “Zločesti Djed Mraz” iz 2003. godine. Billy Bob Thornton vraća se na velike ekrane u ulozi Willieja Sokea, omiljenog anti-heroja u Zločestom Djedu Mrazu 2. Pun jeftinog viskija, pohlepe i mržnje, Wille opet ujedinjuje snage sa svojim agresivnim patuljastim partnerom, Marcusom (Tony Cox), kako bi opljačkali dobrotvornu božićnu večeru u Chicagu. Pridružuje im se i „klinac“ – debeljuškasti i veseo Thurman Merman (Brett Kelly), jedina, sto kila teška, sunčeva zraka u Williejevom životu koja u njemu budi tračak humanosti. Kad im se pridruži Kathy Bates u ulozi Williejeve grozne majke, Sunny Soke, Willie se mora suočiti sa svojim potisnutim osjećajima. Muškobanjasta vrhunska kuja, Sunny je postavila bandi više ciljeve, a snizila standarde zločinačkog ponašanja. Willie se također još više upetlja u probleme kad počne žuditi za uštogljenom i raskošnom ljepoticom Diane, koju glumi Christina Hendricks, ravnateljicom humanitarne udruge sa srcem od zlata i libidom od čelika.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Lucky-71   (2017-03-04 1:45 AM) [Sadrzaj]
Film je fantastičan, preporuka.

0   Spam
cavijago   (2017-02-12 2:34 AM) [Sadrzaj]
Odličan    :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|