» » Triler, Strani Filmovi, 2019

Baghdad in My Shadow (2019)

IMDb rating
London uoči Božića. Amal je odlučna mlada žena koja je završila arhitekturu. Ona se krije od bivšeg muža i radi u kafiću Abu Navas, popularnom mestu za iračke azilante. Njeni prijatelji, pesnik Tofik i IT inženjer Muhanad, dolaze gotovo svakog dana. Tofik se brine o bratancu Nasiru još od smrti svog brata, ali nemoćan je dok gleda kako Nasir podleže uticaju radikalnog islamističkog sveštenika Šeika Jasina. S druge strane, Muhanad je nedavno otišao iz Bagdada zbog pretnje sa kojom su tamo suočeni homoseksualci. Ova mala zajednica je u opasnosti kada se Amalin bivši muž pojavi u Londonu, a Šeik Jasin istovremeno nahuška Tofikovog bratanca Nasira da preduzme neophodne mere protiv “bezbožnika” u kafiću Abu Navas.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|