» » Strani Filmovi, 2016, Sci-Fi, Akcija

Batman: The Killing Joke (2016)

IMDb rating
Joker je ponovo pobjegao iz Arkhama i Batman se daje u potragu za njegovim najvećim neprijateljem. No Batman ne zna da je taj genijalni kriminalac skovao zastrašujući plan kako bi zaštitniku Gothama pokazao pravo lice čovječanstva.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
BojanSimonovic   (2016-07-27 9:40 PM)
Znaci crtani je bolestan i neprimeran. Klasicno americko ispiranje mozga. Dodje bolesnik, ubica, siluje vam devojku, koju je predhodno upucao i nacinio nepokretnom i vi se na kraju smejete sa njim sve kao super. Taman lep podstrek da se silovanje, ubijanje, kriminal isplate... Bolesno... Onaj ko malo bolje zapaza moze tacno da vidi hronologiju americke bolestine. Svaka epizoda sve bolesnija i bolesnija...

-1   Spam
Sasa77   (2016-07-25 1:46 PM)
Koji je ovo Batman smeje se i grli sa Jokerom još samo ostade da se izljube, Batgirl biva upucana i ostaje trajni invalid samo tako, sve u svemu nedovoljno dobar crtać o Betmenu.

-1   Spam
misha88   (2016-07-25 9:45 PM)
Ovo je radjeno po stripu i zato nemoj da lupaš nego pročitaj neki strip...Ovde pokazuju kako je nastala Oracle i objašnjavaju kako je nastao 1 od 3 Jokera...

-1   Spam
_why   (2016-07-25 5:29 AM)
Bas kad sam poceo da gledam ceo DC crtani serijal  juhu

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|