» » Drama, Strani Filmovi, Misterija

Beyond A Reasonable Doubt (2009)

IMDb rating
Martin Hunter (Michael Douglas) je advokat visokog profila koji iza sebe ima veliki broj besprekornih slučajeva i kandidat je za guvernera na sledećim izborima. Međutim, kada mladi novinar C.J. Nichols (Jesse Metcalfe) počinje da istražuje Huntera u potrazi za dokazima koji bi potvrdili njegove optužbe, savršeni slučajevi okružnog tužioca nalaze se na meti detaljnijeg ispitivanja. Upuštajući se u rizičnu igru mačke i miša sa Hunterom, C.J. podmeće sebi slučaj optuženog za ubistvo kako bi uhvatio korumpiranog tužioca na delu.
Tu je i pomoćnica okružnog tužioca Ella (Amber Tamblyn) koja se upušta u romansu sa Nicholsom, ali koja nije svesna svog zadatka i sada se nalazi između političkih ambicija svog šefa i opasnog otkrivanja Nicholsa.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
lokafi   (2021-06-17 1:39 PM) [Sadrzaj]
Stari dobar film, preporuka tko volim misterije i trilere.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|