» » Drama, Triler, Strani Filmovi, Akcija, 2021

Bisang seoneon Aka Emergency Declaration (2021)

IMDb rating
Kada policijski detektiv veteran In Ho (Song Kang Ho) sazna da neko preti terorističkim aktom na predstojećem avionskom letu, ne gubi vjeme da započne istragu. Ubrzo shvativši da su pretnje istinite, In Ho očajnički pokušava da uhapsi teroristu pre nego što on napadne. Nažalost, In Ho to ne uspeva i može samo s užasom da gleda kako korejski let 501 poleće s aerodroma Incheon, na putu za Havaje. U avionu, bioterorista Jin Seok (Im Siwan) namerava da sve pobije puštanjem smrtonosnog virusa u vazduh. U roku od nekoliko sati prva žrtva Jin Seoka umire, izazivajući talas straha koji se ubrzo pretvara u haos jer sve više putnika počinje da oboleva. Među onima koji su zarobljeni na ovom smrtonosnom letu jesu bivši pilot Jae Hyuk (Lee Byung Hun) i njegova ćerka. Oni pokušavaju da učini sve što može da pomogne ljudima u avionu. U međuvremenu, na zemlji, ministar transporta Sook Hee (Jeon Do Yeon) uspostavlja operativnu grupu za borbu protiv terorizma i počinje da radi zajedno sa detektivom In Hoom u očajničkom pokušaju da spreči dalju katastrofu. Hoće li uspeti da pronađe način da bezbedno spuste ovaj avion ili su sudbine onih u njemu već zapečaćene?
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Amir2021BiH   (2022-09-15 3:42 PM) [Sadrzaj]
dobar

0   Spam
cepes   (2022-09-14 4:28 PM) [Sadrzaj]
Филм има сулуду ситуацију која је врло реална да се догоди, нека размишљања су овде врло упитна за будућност и разум.
Може се погледати, поздрав ВН.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|