IMDb rating
Sve što kradljivac dragulja Majls Logan (Martin Lorens) želi jeste kraljevski život i odmor u Meksiku. No brbljavi Logan jedva preživi kada njegov plan o pljački dijamanta vrednog 20 miliona pođe po zlu. Nakon što ga prevari pohlepni član grupe, Majls beži u obližnju zgradu koja je u izgradnji ne znajući da je reč o novoj policijskoj stanici i tamo sakrije dijamant pre nego što ga policija uhvati. Dve godine posle izađe iz zatvora i kao detektiv Maloun pretražuje zgradu u nadi da će pronaći svoj dragulj. No kada uhvati begunca, njegov nadređeni mu dodeli partnera, novaka Karlsona. Stvari se dodatno zakomplikuju kada mu se javi bivši partner Tali koji želi svoj deo kolača.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Oron   (2018-05-10 12:18 PM) [Sadrzaj]
Film ne radi!!!

0  
Nutella92   (2018-05-10 3:14 PM) [Sadrzaj]
Ispod svakog video plejera imas temu "Prijavi neispravan sadrzaj" pa tamo prijavi. Komentari ispod sadrzaja ne sluze za prijave, i retko kad se primete (mislim ako zelis da ti bude popravljeno u skorije vreme).

Pozdrav
cao

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|