IMDb rating
Liv i Emma najbolje su prijateljice koje još od djetinjstva planiraju svaki detalj svojih vjenčanja. Na vrhu njihova popisa onoga što „jednostavno mora biti“: vjenčanje u najpoželjnijoj njujorškoj destinaciji za vjenčanja, hotelu Plaza. Sad, s 26 godina, obje se trebaju udati, obje će ostvariti svoje snove i živjeti sretno do kraja života. Ili možda ne… Kad se zbog službeničke pogreške poklope datumi vjenčanja – sad se trebaju udati istoga dana! – Liv, Emma i njihovo prijateljstvo iz djetinjstva proći će krajnju kušnju. Liv, uspješna odvjetnica navikla da dobije ono što želi, uključujući savršeni posao i savršenog muškarca, neće pristati na išta manje od savršenog vjenčanja o kojem sanja već godinama. Emma, učiteljica koja se oduvijek savršeno brinula o drugima, ali ne toliko i o sebi, otkrije svoju unutarnju nepokorivu mladenku i borit će se kao lavica kad je njezino vjenčanje iz snova ugroženo. Sad se dvije najbolje prijateljice koje bi napravile bilo što jedna za drugu nađu u beskrupuloznoj, nepoštednoj borbi koja prijeti da će se pretvoriti u rat do potpunog uništenja.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Atina1   (2021-01-19 1:23 AM) [Sadrzaj]
super film

+1   Spam
AndjelaP   (2013-07-02 11:21 PM) [Sadrzaj]
Film je interesantan,jakoo.

+6   Spam
sweet   (2012-02-15 7:41 PM) [Sadrzaj]
predobar film, sada radi :D :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|