IMDb rating
Tri kriminalca se nađu zarobljeni u skladištu, sa policijom koja im je za petama, a još gorom prijetnjom iznutra. Niz isprepletenih pripovijesti istražuju strah i koincidencije koje su ih dovele u ovaj položaj.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
lokafi   (2020-04-20 9:22 AM) [Sadrzaj]
Hvala VN na ovome filmu,meni je bio dobar.

0   Spam
tealena   (2018-09-17 0:26 AM) [Sadrzaj]
Filipe, tebe respektiram, ali ovaj komentar kao da ukazuje na neku drugu osobu. Nadam se da je ovo iznimka i da imam dovoljno godina i iskustva u procjenjivanju ljudi. Sve do ovog komentara uglavnom kao da si pisao i moje mišljenje, ali ovaj put osjećam da nije tvoj trenutak. Lijep pozdrav pa te čitam i dalje rado!

0   Spam
tealena   (2018-09-17 0:16 AM) [Sadrzaj]
Han, pas Zoltana Kissa je predivan pas koji glumi u ovom filmu, a ja imam već drugu ženku dogo canario/presa canario i mogu vam reći da nema bolje pasmine za porodicu od ove ako se znate postaviti kao autoritet. Film je odličan i gledala sam ga nepristrano bez obzira na psa. Drama više nego akcija i svake pohvale vrhunskim glumcima današnjice! Film je antipropaganda i tko to nije shvatio uzalud je gledao, a također tko nije volio životinje do te mjere nikad nije volio niti jedno živo biće i nakon svega što znam o ljudima i životinjama ne možeš voljeti jedne da ne voliš i druge. Vrlo suvremena tema i još uvijek aktualna, na žalost.

+4   Spam
Troll   (2017-12-21 9:25 PM) [Sadrzaj]
Ocigledno niste skontali poentu filma pa je sranje.. nema akcije pa ne valja film smece je :D  Extra film ! ko voli zivotinje skontat ce poentu filma :)

-6   Spam
mackoCro   (2017-12-21 3:37 AM) [Sadrzaj]
film je dakle totalni promasaj... 2/5

-3   Spam
filips88   (2017-12-19 11:33 PM) [Sadrzaj]
Ne lupam ja gluposti hoces i obrazlozenje filma?
Ako ovo nisu promasaji u karijeri Brodija, Banderasa onda ne znam koji je to film! Opet je stvar ukusa, ali ako je tebi dobar film napisi normalan komentar!

+1   Spam
kilki   (2017-12-19 11:11 PM) [Sadrzaj]
Ako flips88 kaze, onda je to visokostrucno misljenje. Bilo bi lepo da prestanes gledati "Poznate face" pa da se zadrzis na komentarima "Nepoznatih faca" te kad jednog dana sazrenes, da prestanes da lupetas gluposti.

1-7 8-9
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|