» » Drama, Strani Filmovi, 2021

Camila Comes Out Tonight (2021)

IMDb rating
Kad se njena baka ozbiljno razboli, Kamila je primorana da se preseli u Buenos Ajres i da zameni svoje prijatelje i laku srednju školu tradicionalnom privatnom institucijom. Odjednom maturantkinja u strogoj školi bez prijatelja, i sa samohranom majkom zaokupljenom porodičnim poslovima, Kamilin žestoki, ali nezreli temperament stavljen je na probu. Dok se nosi s burama adolescencije i uznemirujućom promenom okruženja, ona otkriva svoja osećanja prema Klari, drugarici iz razreda. Suočena s privlačnim skupom mogućnosti i iskustava koja čekaju u velikom gradu, Kamila kreće na putovanje seksualnih i političkih otkrića. Ova stilska priča o odrastanju smeštena je u period Marea Verde (Zelene plime), perioda uličnih protesta protiv argentinskih zakona o abortusu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|