» » Drama, Triler, Strani Filmovi

Cape Fear (1962)

IMDb rating
Legende filmskog platna Gregory Peck i Robert Mitchum glume u ovoj napetoj priči o osveti ekraniziranoj prema romanu Johna D. McDonalda „The Executioners“. Mitchum je Max Cady, ljigavi bivši osuđenik koji dolazi u mali južnjački gradić kako bi terorizirao tužioca Sama Bowdena (Peck), čovjeka koji ga je zatvorio prije osam godina. No kada se Cady namjeri na Bowdenovu ženu i kćer, Bowden se suočava s dubokom moralnom dilemom – koliko daleko je građanin pokoran zakonu spreman ići kako bi zaštitio svoju obitelj kada je suočen s čovjekom koji apsolutno ne mari za zakon? U sporednim ulogama pojavljuju se dobitnik Oscara Martin Balsam i televizijska zvijezda Telly Savalas. Autor izvanredne glazbe dobitnik je Oscara Bernard Herrmann.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|