» » Komedije, Strani Filmovi, 2017, Akcija

Carter & June (2017)

IMDb rating
Karter je prevarant koji ima sreće u svemu što radi, pa i u riskantnim "igricama" sa novcem. Međutim, kad mu jedan od njegovih velikih planova ne završi onako kako je zamišljao, upada u nevolju. Tada nastupa Džun sa predlogom o pljačkanju banke. Ta ideja dovešće ih do niza uzbudljivih, ali i smešnih situacija. Karter je tip koji iskorištava svaku šansu, koju mu život pruži, koji računa na sreću i tako je uglavnom uspevao u životu, koristeći prilike i proračunate rizike. Zatim bi spiskao sve što je zaradio i krenuo ispočetka. Dok je tako išlo, išlo je, a onda se previše zadužio kod Spensera Rebita, vlasnika striptiz bara, veoma nezgodnog tipa.Rebit hoće svoj novac i neprijatno je jasan po pitanju toga šta će se desiti ako ga ne dobije. Srećom, Džun ima plan: jednostavna pljačka banke! Treba samo da prate pravila i... Šta može da pođe po zlu?
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|