IMDb rating
Los Angeles,1928. Samohrana majka nakon što se vratila kući s posla shvaća da joj je devetogodišnji sin nestao. Odma zove policiju da pokrenu potragu za njim. Nakon pet mjeseci policija nalazi klinca koji odgovara opisu i koji kaže da je njen sin. Policija ubrzo spaja majku i sina ali tu se pojavljuje problem jer majka tvrdi da to nije njen sin. Suočena sa korumpiranom policijom I skeptičnom javnošću Christine očajnički traži odgovore. Napokon dolazi do istine koja će ju zauvijek promjeniti. Temeljeno na istinitom događaju koji je potresao kalifornijski pravni sustav, Changeling je priča o majci koja u potrazi za sinom čini sve što može i o onima koji će je u njenoj potrazi pokušati spriječiti na sve moguće načine.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
silversurfers   (2017-01-05 11:18 PM) [Sadrzaj]
super je,jos po istinitom dogadjaju

0   Spam
Little_Black_Pussy   (2013-07-31 7:47 PM) [Sadrzaj]
Najbolji film..

+2   Spam
Slavicccchhhica   (2013-05-20 3:01 AM) [Sadrzaj]
Ovaj film je jedan od najboljih i najtezih filmova koje sam u zivotu pogledala...obavezno ga gledajte ljudi, zasnovan je nazalost na istinitoj prici, a ovo je ANdjelinina rola zivota sigurno...mnogo, mnogo dobar film.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|