» » Komedije, Romantika, Strani Filmovi, 2021

Christmas Explorer Aka Maps and Mistletoe (2021)

IMDb rating
Emilia Martin veseli se ugodnom Božiću kod kuće. Njezin posao kartografkinje školskih karata zahtjevan je jer nastoji držati korak s globusom koji se neprestano mijenja, a odmor pun tihih večeri uz vatru čini se dobrodošlim predahom. Ali njezin šef ima ideju u posljednji trenutak. Može li dizajnirati novu kartu blaga Sjevernog pola pod nazivom „Gdje je Božić“? Emilia potraži stručnu pomoć Drewa Campbella, istraživača koji je pješačio polom – dvaput! Drew isprva oklijeva, ali nakon što se nekako dogovore da će pomoći jedno drugomu, ubrzo otkrivaju da bi savjesna kartografkinja i slobodoumni avanturist mogli biti savršeni praznični par koji će istražiti teren Božića i pronaći vlastito blago.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
hanna_h   (2021-12-24 7:56 PM) [Sadrzaj]
gj

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|