IMDb rating
Ukoliko ste veliki fan originala bićete zadovoljni ovim nastavkom. Činjenica je da je slabiji od njega, ali ima dovoljno materijala da nasmeje i dobro zabavi. Radnja filma je smeštena u 24 sata, isto kao i original. Urađen je u kolor-tehnici, sa primetno većim budžetom. Scenario je zanimljiv, pun dijaloga koji pokreću različite teme, a posebno bih spomenuo scenu u kojoj Randal objašnjava fabulu trilogije Gospodar Prstenova. Poseduje karakteristični, politički-nekorektan humor i brojne smešne scene, od kojih su neke krajnje diskutabile i provokativne. Kevin Smit (Kevin Smith) se ponovo prihvatio velikog posla, tako da je bio režiser, scenarista, montažer i jedan od glumaca. Verovatno je i on sam bio svestan da ne može ponoviti uspeh originala, ali je zarada bila dovoljna da se priča i o trećem, završnom delu. Veliki broj kritičara mu zamera završnu scenu u kojoj učestvuje magarac, smatrajući da je krajnje nepotrebna i da uništava film, a sa time bih se i ja delimično složio.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Sue13   (2017-02-26 8:28 AM)
Dobra komedija!:D

+2   Spam
BojanSimonovic   (2016-12-16 4:57 PM)
Jedan od retkih filmova gde je drugi deo bolji od prvog koji je bio uspeh... Ko nije odgledao napravio je najvecu gresku u zivotu. Naravno pogledajte prvo prvi deo (nemojte se cimati prvid eo je crno beli a ovaj je crno beli prvih minut :D )

+3   Spam
RobiMM91   (2016-12-09 10:34 PM)
Odlična komedija.

+3   Spam
saramira   (2016-12-09 2:59 PM)
Ovo je jedna od najboljih komedija ikada, naravno razlikuje se od prvog dela, ali iako je snimljena u drugom fazonu (ovaj je u boji za razliku od prvog dela) - fenomenalno odradjen nastavak. Jay and Silent Bob su postali urbana legenda.
Bilo bi odlicno da naprave i treci deo. Svake decenije po jedan nastavk :)

Naravno ko nije gledao prvi deo - obavezno odgledajte!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|