» » Komedije, Strani Filmovi

Clerks II (2006)

IMDb rating
U ovom nastavku hit komedije Kevina Smita dokazuju da su, bez obzira na uslove, Dante i Randal zaista dobri trgovci. Pre deset godina najbolji prijatelji Dantea Hiksa i Randal Graves bili su trgovci u malom šoping centru u svojim ranim dvadesetim godinama. Sada Dante i Randal rade u svetu brze hrane, gde se suočavaju sa novim, šokantnim sferama života kao što je brak, napuštanje Nju Džersija. Randal ostaje u svom maniru, dok Dante uporno pokušava da izvuče najbolje iz novonastale situacije i planira da ulepša sebi život venčanjem sa Emom i da se preseli na Floridu. Ali, njegove planove komplikuje činjenica da se zaljubljuje u Beki, duhovitu devojku koja mu je i šefica.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Sue13   (2017-02-26 8:28 AM) [Sadrzaj]
Dobra komedija!:D

+2   Spam
BojanSimonovic   (2016-12-16 4:57 PM) [Sadrzaj]
Jedan od retkih filmova gde je drugi deo bolji od prvog koji je bio uspeh... Ko nije odgledao napravio je najvecu gresku u zivotu. Naravno pogledajte prvo prvi deo (nemojte se cimati prvid eo je crno beli a ovaj je crno beli prvih minut :D )

+3   Spam
RobiMM91   (2016-12-09 10:34 PM) [Sadrzaj]
Odlična komedija.

+3   Spam
saramira   (2016-12-09 2:59 PM) [Sadrzaj]
Ovo je jedna od najboljih komedija ikada, naravno razlikuje se od prvog dela, ali iako je snimljena u drugom fazonu (ovaj je u boji za razliku od prvog dela) - fenomenalno odradjen nastavak. Jay and Silent Bob su postali urbana legenda.
Bilo bi odlicno da naprave i treci deo. Svake decenije po jedan nastavk :)

Naravno ko nije gledao prvi deo - obavezno odgledajte!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|