» » Drama, Triler, Strani Filmovi, Istorijski, 2022

Clouds of Chernobyl (2022)

IMDb rating
Posledice nuklearne katastrofe u Černobilu brzo su se osetile u Evropi. U Rumuniji, očajničke mere komunističkog režima pogodile su nekoliko žena iz severne Bukovine – zbog radijacije žene su prinuđene na abortus improvizovanim metodama (pod indirektnim pritiskom partije). Irina, učiteljica u selu u kojem živi, majka dvoje dece, supruga kapetana broda, pod pritiskom je porodice i mora da donese strašnu odluku. Hoće li odlučiti da odustane ili će snositi moguće posledice? Nekoliko godina kasnije, komunistički režim u Rumuniji pada, osećaj slobode nije jasan, a deca oštro kritikuju Irininu odluku. Šta je sloboda? To postaje pitanje koje svi imamo. Sloboda ostaje jedina opcija!
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
TIGERVR   (2022-11-14 2:46 AM) [Sadrzaj]
Bože kakva glupost!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|