» » Triler, Strani Filmovi, Akcija, 2022

Code Name Banshee (2022)

IMDb rating
Caleb je bivši vladin atentator, koji se sada skriva. Ponovo dospeva u akciju kada njegov štićenik, jednako opasni ubica poznat kao Banshee, otkriva da je Calebova glava ucenjena i da je lov počeo...
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vuk_No1   (2022-07-18 10:04 PM) [Sadrzaj]
Sve pohvale za Vojvodinanet ali ovaj film je po mene zali boze gluma losa zao mi Banderasa sto igra u ovakav film :( al eto ko voli neka izvoli pa nek pogleda ja nisam mogao izdrzati do kraja.

-2   Spam
mountain   (2022-07-17 11:19 PM) [Sadrzaj]
Odlicna akcija,poprilicno realna nekih osamdeset procenata,ali definitivno od zadnjih deset filmova na drugom je mestu,necu da prljam utiske,ali meni su samo tri filma prosla da kazem drzalo mi paznju.Mozda se drugom vise njih svidi,ukusi si i prohtevi su razliciti,a ipak svaki je dobar jer momci i devojke sa sajta se trude da besplatno gledamo filmove,sto je za svaku pohvalu i bilo bi u redu koliko nas ima da bar svaki mesec makar petsto dinara doniramo,verujte da bi sajt bio bolji i timu VOJVODINA NETA BI PUNO ZNACILO.

0   Spam
BoggyMan   (2022-07-17 4:46 PM) [Sadrzaj]
Dobar Film...Moze da se pogleda !

-1   Spam
vgoran   (2022-07-17 2:45 PM) [Sadrzaj]
Zaobići!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|