» » Strani Filmovi, Fantazija, Avanture, Akcija

Conan the Barbarian (1982)

Horda ratnika zarobila je mladog Konana i ubila njegove roditelje. Ali, čini se da je on uspeo da izvuče najbolje iz sebe u zarobljeništvu jer izrasta u snažnog ratnika. Kada se dokopa slobode, Konan počinje da uči borilačke veštine. Pretvarajući se u mašinu za ubijanje, on putuje u divljinu da bi se osvetio Tulsi, čoveku koji mu je ubio roditelje. Na putu do Tulsinog plemena, Konan će se sprijateljiti sa okrutnom avanturistkinjom Valerijom i strelcem Subotajom. Udruženi, oni nailaze na čudan zmijski kult na čijem čelu je omraženi Tulsa. Konan namerava da ga uništi. Kada sazna za njihove planove kralj Osrik će ih zamoliti da mu pomognu da vrati kćerku, koja se pridružila Tulsinom kultu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Jabucanac   (2018-02-06 7:50 PM)
Dobar film.

0   Spam
autobus   (2018-01-07 11:48 PM)
Ovaj film je dokaz, da su se nekad i adaptacije stripova, kojima je holivudska produkcija krcata danas, radile puno bolje, odnosno savršeno pretakale u film..Danas to ne liči na ništa, kao uostalom, i dobar deo današnje filmske produkcije..

+1   Spam
odin   (2014-08-23 8:37 PM)
„И дође Конан, Симеријанац, црне косе, мрког погледа, с мачем у руци, лопов, пљачкаш, убица, безмерне потиштености и безмерне радости, да
својим сандалама гази по овоземаљским, драгуљима опточеним престолима.“
Роберт Ервин Хауард. Cisto remek delo...

0   Spam
kiman_interceptor   (2013-07-20 1:04 AM)
Odlican

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|