» » Komedije, Romantika, Strani Filmovi, 2018

Cooking with Love (2018)

IMDb rating
Kelly je producentica dječje emisije o kuhanju. Sa svojom mentoricom Amandom na emisiji radi od samog početka i jako je povezana s njome. Kad Amanda najavi da odlazi iz emisije, Kelly je odlučna u nakani da preuzme njezinu poziciju, no presramežljiva je da bi se nametala. Nakon što glavni kuhar u emisiji doživi nezgodu, na Kellynu preporuku zaposle mladog kuhara Stephena. Stephenu je stalo samo do hrane i vlastite reputacije te ispočetka ne mari nimalo za djecu, što njega i Kelly dovede do sukoba. S vremenom, Kelly i Stephen se zbliže te počnu učiti jedno od drugoga. Stephen se nauči opustiti se, a Kelly se nauči zauzeti za sebe, a zajedno otkriju da je život još slađi uz ljubav.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
cajtung   (2021-03-27 11:36 AM) [Sadrzaj]
dobar :)

0   Spam
Atina1   (2021-03-26 10:55 PM) [Sadrzaj]
Divan kao i svi Hallmarkovi filmovi :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|