IMDb rating

Cronos je debitantsko filmsko ostvarenje Guillermo del Tora, a ujedno je potpisao i scenario filma koji je napisao jos 1984. godine. U pitanju je film sniman u Meksiku a jezik u filmu je većim delom španski i ponegde engleski. Film ima  uvek zanimljivu, temu o alhemiji i večnom životu.

Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
skubi77   (2016-10-09 7:26 PM)
Nista specijalno, vidi se da je "rani rad"....

+1   Spam
faenea   (2013-05-14 0:38 AM)
"Cronos je debitantsko filmsko ostvarenje Guillermo del Tora"- ovo mi je bilo dovoljno da ga pogledam :) vrlo interesantno, zanimljiva tema, fantastični glumci- tu je Federico Luppi koji je glumio u svim del Torovim filmovima na španskom jeziku (Đavolja kičma, Panov lavirint...), tu je i Ron Perlman koji je poznat ljubiteljima horora iz nekih filmova, npr. Desparation, 5ive girls...
Film podseća na kasnije del Torove radove, ali se istovremeno i razlikuje- jasno se vidi da je tada još radio na pronalaženju svog sada već prepoznatljivog stila. Ipak je dobar uradak...

0   Spam
zajackod   (2013-05-08 12:42 PM)
Veoma intersantno i zanimljivo ostvatenje...samo film je Mexicki,pa kad god cujem taj jezik ja se setim TV serija.../zlo/...,a zasto je interesantan,kako itd. nzm ....Ovako je mnogo bolje ,zar ne ???

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|