» » Drama, Strani Filmovi

Cross of Iron (1977)

IMDb rating
Radnja filma odvija se 1943. godine negde na ruskom frontu. Nemacka vojska je potucena i povlaci se sa ruskog fronta. Sredisnji lik filma je nemacki narednik Stainer koji jednog jutra spasava ruskog decaka andjeoskog lica od nemackih metaka. Neko vreme on i clanovi njegovog voda uspevali su da ga skrivaju u svom bunkeru, a kada ga budu nahranili i dali mu toplu odecu, Steiner ga pusta na slobodu. Pokusava da mu objasni da njih dvojica, iako na zaracenim stranama, dele istu sudbinu jer su usred nicije zemlje.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
raso   (2017-09-20 7:49 PM)
Savršen film! Preporučujem! :)

0   Spam
KosovoJeSrbija   (2017-09-16 5:47 PM)
Сјајан филм, препорука.

+2   Spam
autobus   (2017-09-10 9:54 PM)
Sem Pekinpo je ovaj film snimao u tadašnjoj Jugoslaviji. U to vreme mladi Slavko Štimac je imao čast i privilegiju da igra manju ulogu u ovom filmu . Mislim da je Sem Pekinpo uz Serđa Leonea, najveći majstor režije akcionih filmova, ikada!Svakako pogledati neće Vam biti žao. Ovo nije film ispred ni iza svog vremena, ovo je vanvremenski klasik...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|