IMDb rating
Robert Bilott ugledni je korporacijski odvjetnik koji je čitavu svoju karijeru posvetio zastupanju velikih tvrtki kemijske industrije. Jednog mu dana u ured dolazi čovjek tvrdeći da je čitav jedan grad zagađen kemijskim nusproduktima koji pogubno djeluju na životinje i ljude. Robert odlazi u maleni grad istražiti situaciju i shvaća posljedice koje kemijska industrija ostavlja na ljude i okoliš, kao i činjenicu da su sva izvješća kemijskih kompanija, njegovih dotadašnjih klijenata, lažirana. Robert iz pozicije insajdera, podiže tužbu protiv jedne od najvećih američkih kompanija kako bi dokazao da su zatajili informacije o trovanju pitke vode već 40 godina. Kako bi otkrio tajne moćnika, Robert kreće u pravnu bitku za spas ljudi i okoliša, te sam protiv svih pokušava dokazati istinu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
TIGERVR   (2020-02-16 7:29 PM)
I posle kazu cuvajte zdravlje, a 99,99% nas nema pojima gde se sve otrovi nalaze!

+2   Spam
flash9   (2020-02-15 10:56 PM)
SVAKO treba da pogleda ovaj film. Nije samo film, nego i dokumenatrac o tome sta prljave kompanije, žedne para, rade ovoj planeti! Inače, ovo je istinit događaj.

+1   Spam
Asteriks72   (2020-02-15 1:53 PM)
strasno...ovaj film treba svakako pogledati izapitati se koliko ima hemije u svakom od nas...

0   Spam
KosovoJeSrbija   (2020-02-14 10:07 PM)
Није лош, мало развучен али ок филм посебно што се заснива на истинитим догађајима.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|