» » Avanture, Animinirani, Strani Filmovi, Akcija, 2022

DC League of Super-Pets (2022)

IMDb rating
Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje - psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa - da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
DoomGuy   (2022-09-15 2:18 PM) [Sadrzaj]
Gledao sam crtani prije dva dana i bio je dobar. Voice acting je bio dobar, i dobro sam se nasmijao. Malo pre jednostavno za moj ukus u nekim segmentima. Tipičan superheroj film uglavnom i tipičan zlikovac ali likovi i ta neka dobra atmosphere dosta su doprinjeli crtanom. Naravno ja bih volio da su malo više radili na zlikovcu i priči da bude malo više mistična i zanimljiva ali za šta je dobar je crtani. 3D CGI animacija mi nije najdraža ali sve preporuke za crtane ko misli gledati. Nije loš uopšte i možda se dobro nasmijete.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|