IMDb rating
Oprezni tinejdžer Jason (Matthew Nelson-Mahood), njegov najbolji prijatelj i primitivac Colin (Gabriel LaBelle) i njegova neustrašiva starija sestra Summer (Lizzie Boys) nalaze se sa svojim roditeljima partijanerima za vikend u oronuloj kolibi u šumi. Nakon što doznaju da sve njih njihova prva susjeda (Lauren Holly) pokušava dati svojoj nemrtvoj obitelji kako bi ih nahranila, troje tinejdžera prisiljeni su surađivati i nabrzaka odrasti kako bi spasili svoje obitelji od susjeda s predatorskim nakanama.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
TIGERVR   (2018-03-23 5:57 PM) [Sadrzaj]
Interesantno koji vid imaju glumci u filmu kada sakriveni iza automobila napolju mogu da vide sta se desava u sobi, a prozor na 30 metara od njih i na metar i po visine :)

0   Spam
zajackod   (2018-03-16 12:02 PM) [Sadrzaj]
Slazem se sa komentarom "skorpio76" .....      da

0   Spam
skorpio76   (2018-03-15 11:40 PM) [Sadrzaj]
horor komedija ,vise komedija. pa pristojan...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|