» » Triler, Strani Filmovi, 2013, Akcija

Deu tae-ro ra-i-beu Aka The Terror Live (2013)

IMDb rating
Jong je nekada bio najcenjeniji radio-novinar u zemlji. Jednog dana, stigao mu je preteći poziv u emisiju, da će biti raznet veliki most. I dok je Jong mislio da je u pitanju lažni poziv, deset minuta kasnije on je zaista i raznet. U pokušaju da spase karijeru, Jong nastoji da ima eksluzivno javljanje uživo! Terorista pristaje u zamenu za veliku sumu novca. On zahteva da se predsednik javno izvini zbog toga što je jedan od radnika poginuo na poslu. Vlada, naravno, odbaci predlog. Terorista planira da udari ponovo, a Jong se nađe između dve vatre, podjednako neprijateljski raspoložene prema njemu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
ludpoludnajlud   (2014-06-27 3:14 PM) [Sadrzaj]
moze da se odgleda mada nema neke preterane akcije.

+1   Spam
zevs1   (2014-06-22 11:36 PM) [Sadrzaj]
Nije los,film za razmisljanje 7/10

+2   Spam
KosovoJeSrbija   (2014-06-21 4:47 PM) [Sadrzaj]
Još jedan dokaz procvata kinematografije u J. Koreji, veoma zanimljiva priča i još jedan u nizu odličnih korejskih filmova, preporuka.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|