» » Drama, Strani Filmovi, Horor, Misterija

Don’t Look Back (2009)

IMDb rating
Jeanne (S. Marceau) je mlada Francuskinja, majka dvoje djece, koja jednoga dana slučajno uvidi da se u njezinoj okolini događaju čudne, iako male promjene: zidovi u njezinom stanu mijenjaju boje, namještaj je svaki put drugačije raspoređen. Ona sve više osjeća čudnu bol i mučninu, a i sama se fizički počinje mijenjati, no izgleda da to nitko od njezinih ne primjećuje. Na nagovor supruga posjeti psihijatra, no ni on joj ne uspijeva dati savjet. Ona osjeća da je njezina promjena nastala usred nekih dubljih razloga, a možda i ozbiljnih problema, a nikako od umora ili stresa kako joj se pokušava nasugerirati. Prilikom posjeta majci, ona pronalazi fotografiju na kojoj se nalazi s nepoznatom osobom. To je potakne da otputuje u Italiju, u nadi da će pronaći odgovor na svoja pitanja…
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
loading...
loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
skubi77   (2019-07-11 9:23 AM)
Za mene previse konfuzan...

0   Spam
MargotCinema   (2019-07-02 9:32 PM)
Film jakih osećanja , iskrivljene stvarnosti , podvojene ličnosti i moćnog delirijuma. Na početku mi je bilo mučno to prikazivanje telesne transformacije i gubitka pamćenja , to grčenje mišiča, grčenje  tela i uma, prelazak iz jednog prostora u drugi , ali posle , kako radnja odmiče "deformisani "pupoljak  konačno dobija oblik božanskog cveta.
Najlepsa scena u filmu je kada Mo plese uz pesmu Alla bua-Pizzicarella.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|