IMDb rating
Radnja filma se odvija u Teksasu, 1930. godine gde Judžin i njegova porodica započinju život od nule. Mesto u kojem borave je pogođeno jakim olujama i sušama. Džon, Judžinov otac, zbog alkohola napušta porodicu i petogodišnjeg Judžine te odlazi u Meksiko. Judžin iznenada u štali upoznaje odmetnicu Alison Vels, koja je ubila devetogodišnju devojćicu. Sada, već zaljubljeni dvadesetpetogodišnjak Judžin mora izabrati hoće li ostati sa porodicom ili će pomoći Alison da pobegnu i ubiju još jednog čoveka... Ćitav film prati narator, vrlo blizak Judžinu, koji je odlučio da ispriča veoma zanimljivu priču nama gledaocima i koji se potrudio da priča o Judžinu ne umre. Ostaje samo da uživamo uz ovo prelepo remek-delo, koje, moram priznati, opušta.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|