» » Drama, Strani Filmovi, Istorijski, 2020

El olvido que seremos Aka Memories of My Father (2020)

IMDb rating
Temeljen na kultnom romanu Héctora Abada Faciolince, „Bit ćemo zaboravljeni“ prikazuje život njegova oca, Héctora Abada Gómeza, istaknutog doktora medicine iz Kolumbije, sveučilišnog profesora i borca za ljudska prava u polariziranom, nasilnom Medellinu 1970-ih i 1980-ih. Obiteljski čovjek nije se brinuo samo za svoju djecu nego i za djecu iz siromašnih slojeva, njegov je dom bio prožet vitalnošću i kreativnošću, rezultat obrazovanja temeljenog na toleranciji i ljubavi. Ništa nije moglo predvidjeti da će užasan rak oduzeti život jednoj od njegovih voljenih kćeri. Ponesen tugom i bijesom, Héctor se posvetio društvenim i političkim uzrocima tog vremena. No medellinsko netolerantno društvo maltretiralo ga je sve dok ga napokon nije ušutkalo.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
DarkoSrceSrbije   (2021-11-23 0:22 AM) [Sadrzaj]
Svideo mi se film.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|