» » Dokumentarni, Strani Filmovi, Istorijski, 2022

Escape from Kabul (2022)

IMDb rating
Ovaj dramatični dokumentarac donosi insajdersku priču o najvećem aero-transportu u modernoj istoriji SAD-a, što obeležava kraj najdužeg američkog rata, 20-godišnje sučeljavanje avganistanskih talibana i NATO snaga predvođenih SAD-om. Sniman je u SAD-u, Velikoj Britaniji i Avganistanu, sa do sad neprikazanim snimcima i ekskluzivnim intervjuima s evakuisanima, očevicima, američkim marincima i talibanskim borcima. Avganistanci prepričavaju svoju dramatičnu borbu da stignu do aerodroma, svoju poslednju nadu da odu iz zemlje pre nego što ozloglašeni talibani preuzmu kontrolu. Istorijski sukob odigrava se usred očajnog naroda, pucnjave i eksplozija dok se američki marinci bore protiv talibana.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
TIGERVR   (2022-11-14 4:59 AM) [Sadrzaj]
Zastrašujuća priča! :(

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|