» » Triler, Strani Filmovi, 2022

Escape the Field (2022)

IMDb rating
Šest stranaca budi se zarobljeni u nepreglednom polju kukuruza. Oni otkrivaju da ih progoni neka misteriozna sila. Oduzeti im je sve što su imali, osim šest predmeta. To su: pištolj sa jednim metkom, šibice, fenjer, nož, kompas i bočica s vodom. Dok tajanstvene sirene trešte u daljini i zamke se pojavljuju na svakom koraku, grupa shvata da je uronjena u igru mačke i miša sa nevidljivim zlom, a preživljavanje zavisi od rešavanja đavolske i smrtonosne zagonetke.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
TIGERVR   (2022-06-14 3:02 PM) [Sadrzaj]
Imali smo vilm "Cube" pa onda "Escape room", pa je onda bio onaj sa lavirintom i zamkama, zaboravio sam kako se zove... e sad još istu priču nismo imali u kukuruzu! Dva dana šetaju u kukuruznom polju i nikako da ga prođu, a onda na kraju satelitski snimak koji pokazuje da to polje nema ni 1ha površine, laganim hodom sa kraja na kraj polja za sat vremena :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|