» » Drama, Strani Filmovi, Sci-Fi

Fahrenheit 451 (1966)

IMDb rating
S vremenski neodređenom radnjom u svijetu u kojemu su knjige i bilo kakvi drugi pisani tekstovi zabranjeni, a individualna misao praktički ne postoji, film prati glavnoga junaka, jednoga od najboljih vladinih "palitelja", koji postupno postaje svjestan vrijednosti knjiga i odluči promijeniti vlastiti život.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Kanac   (2018-05-24 9:09 PM) [Sadrzaj]
iako sam ga gledao odaaavnoooo ne mogu da gubim na ovaj film .....
idiokraci .... mafija

0   Spam
zajackod   (2018-05-22 1:44 AM) [Sadrzaj]
Davno sam gledao ovaj stari klasik od filma i uvek uzivam u njemu.Bas me zanima kakav su rimejk napravili ,pa cu sada da ga pogledam ... Ovaj film zasluzuje /po meni/ ,svoju ocenu 7/10 .....      da

0   Spam
autobus   (2018-05-21 9:33 PM) [Sadrzaj]
Bez obzira koji film pogledate, ovaj stari koji je cista klasika ili novi (nisam gledao) preporucio bi svima knjigu pre svega, koja je remek delo.Vanvremenski roman koji oslikava eru rijalitija i druzenja sa tv i racunarima,ili trenutak u kom zivimo..

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|