» » Romantika, Drama, Strani Filmovi

Falling in Love (1984)

IMDb rating
Molly Gilmore je grafičarka koja radi za uspješnu njujoršku reklamnu agenciju. Udana je za liječnika Briana, najbolja joj je prijateljica kolegica Isabelle, a trenutačno joj je najveći problem očeva srčana bolest zbog koje je završio u bolnici. Frank Raftis je građevinski inženjer, u braku s Ann, imaju dva sina, najbolji mu je prijatelj Ed Laski, a svaki dan do gradilišta na Manhattenu putuje vlakom, baš kao i Molly do svog grafičkog studija. Nakon što su se toliko puta mimoišli u vlaku, na peronu, u čekaonici ili kod prodavača hrenovki, Molly i Frank nalete jedno na drugo u poznatoj knjižari Rizzoli na Petoj aveniji, gdje su kupovali božićne darove za svoje supružnike.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|