» » Drama, Strani Filmovi, Sci-Fi, Horor, 2021

Firestarter (2022)

IMDb rating
Potpaljivačica (Firestarter) nova je adaptacija filmskog trilera snimljenog prema romanu Stephena Kinga. Film je režirao Keith Thomas, dok su scenarij i glazbu radili Scott Teems i John Carpenter, poznati po doprinosu u filmskoj franšizi Halloween (Noć vještica), također za scenarij i glazbu. Ovaj film je projekt produkcijske tvrtke Blumhouse s Jasonom Blumom kao izvršnim producentom (Halloween, The Invisible Man). U filmu sudjeluje i dobitnik Oscara, Akiva Goldsman (I Am Legend, Constantine) za Weed Road Pictures. Djevojka s izvanrednim pirokinetičkim moćima pokušava zaštititi sebe i svoju obitelj od zlokobnih sila koje je žele zarobiti i kontrolirati. Više od desetljeća roditelji Andy (Zac Efron; Ekstremno opaki, šokantno zao i podli; Najveći šoumen) i Vicky (Sydney Lemmon; Strah od hodajućih mrtvaca, Sukcesija) su u bijegu te očajnički skrivaju svoju kćer Charlie (Ryan Kiera Armstrong; American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) od korumpirane savezne agencije koja želi iskoristiti Charlijeve posebne moći za izradu moćnog oružja za masovno uništenje.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
cepes   (2022-05-18 7:40 PM) [Sadrzaj]
Ништа посебно, само ефекти без емоција стерилно, старији филм за мене бољи.

0   Spam
aloa   (2022-05-18 2:42 PM) [Sadrzaj]
Meni se svideo

0   Spam
Amir2021BiH   (2022-05-18 5:57 AM) [Sadrzaj]
men je dobar film jeda bude i drugi dio

0   Spam
frace   (2022-05-17 0:43 AM) [Sadrzaj]
..5\10

0   Spam
darkolector   (2022-05-16 4:13 PM) [Sadrzaj]
Ocekivao sam vise!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|