» » Strani Filmovi

Five Minutes of Heaven (2009)

IMDb rating
Lurgan, Sjeverna Irska, 1975. godina. U tijeku je građanski rat u kojemu pripadnici IRA-e napadaju britanske republikance, dok se pristaše Ulster Volunteer Forcea namjeravaju osvetiti katolicima za koje tvrde da su republikanci, aktivisti. Alistair Little, šesnaestogodišnji je vođa UVF-ina ogranka te je željan krvne osvete. Njegova banda i on dobiju zadatak da ubiju mladog katolika Jamesa Griffina kao upozorenje drugima. Tijekom izvršavanja zadatka, Joe Griffin – jedanaestogodišnji Jamesov mlađi brat – u šoku gleda kako mu brat prima metak u glavu. 

Trideset godina poslije, Joe Griffin i Alistair trebaju se sastati ispred kamere s nadom oprosta i pomirenja. Alistair je odležao svoju kaznu i mir je sklopljen u Sjevernoj Irskoj, ali Joe Griffin ne namjerava doći u emisiju kako bi se rukovao s bratovim ubojicom.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+2   Spam
zajackod   (2014-05-20 5:03 PM) [Sadrzaj]
Film mi je O.K. ..... 

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|