» » Drama, Strani Filmovi, 2018

Før frosten Aka Before the Frost (2018)

IMDb rating
Ova jeziva drama govori o seljaku (Jesper Christensen) koji teško živi u Danskoj u 19. stoljeća i koji protivno svom moralu mora sklopiti dogovor s bogatim susjedom kako bi osigurao opstanak svoje obitelji tijekom oštre zime. PRIJE MRAZA pripovijeda tragičnu priču o seljaku iz koji teško živi u Danskoj u 19. stoljeća i koji protivno svom moralu mora sklopiti dogovor s bogatim susjedom kako bi osigurao opstanak svoje obitelji tijekom oštre zime. Godinama se Jens (Jesper Christensen) borio za opstanak na surovom, jalovom komadu zemlje. Gubitak obiteljskog bogatstva duboko se osjeća i dodatno ga naglašavaju imućni mještani. Župnik ih ponizi premjestivši ih dalje od oltara u crkvi te je Jens sada na meti Gustava, bogatog Šveđanina koji želi proširiti svoje posjede. S dolaskom zime, Jens mora birati između udaje voljene kćeri i gubitka jedinog načina na koji mu obitelj može preživjeti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|